Algemene Voorwaarden

 

Bij aanmelding gaat u ook akkoord met deze algemene voorwaarden.

Al onze cursussen kosten voor 4 lessen € 49,50. Dit is exclusief een cursusboek. Voor een herhalingscursus geldt een speciale prijs indien van toepassing. 

U krijgt van ons schriftelijk bericht thuis met de juiste datum, tijdstip en locatie van de cursus en voor welke cursus u zich heeft aangemeld. Gelieve deze gegevens goed te controleren en bij onjuistheden dit kenbaar te maken aan ondergetekende.

Het is altijd mogelijk om het gehele cursusgeld € 49,50 ineens over te maken al dan niet met het gelijk overmaken van bedrag voor het bijbehorende boek.  U hoeft niet te wachten tot een maand voor aanvang van uw cursus. Voor een Workshop maakt u € 17,50 over.

Indien u een Herhalingscursus doet voor € 30 ,00 hoeft u niet eerst het inschrijfgeld te betalen maar moet dit wel een maand voor aanvang cursus zijn betaald.

Indien u hebt betaald en door wat voor reden dan ook, u de cursus wilt annuleren dan zoeken we samen met u naar een vervangende cursus.

Indien er nog onduidelijkheden over zijn belt u met John Noorlander 010-8887765 of stuurt u een mail naar: j.noorlander@casema.nl. Dit geldt ook wanneer u een cursus wilt annuleren.